Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с алармата на алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с алармата на алфа 156

Здравейте,
    При заключване на колата и включване на алармата след около 2-3минути започват да премигват мигачите.След известно време алармата започва да свири.Алармата е оригинална на алфа.С включването на алармата се заключва колата.Имате ли сте подобни проблеми?Предложиха ми да ми сложат нова.Къде се намира алармата?
    alfa romeo 156 jtd 2000g

отделна аларма или заводската?
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

заводската
      alfa romeo 156 jtd 2000g

Comment

зад жабката е
        но какво ще ти помогне като знаеш къде е?
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ще се опитам да направя рестарт.
          alfa romeo 156 jtd 2000g

Comment

тъкмо тва щях да ти кажа,наръгай ключето и провай,пък ко ли не...
            Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

ключето на алармата не е зад жабката обаче
              при бушоните е
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

може би ще свърши работа и изчистване на грешки (ако алармата се командра от кома) или "рестарт" на акумулатора
                Алфист по душа и сърце!
                В търсене на 147
                Пежо 206 '02 - продава се!
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

Колега имах подобен проблем. Оказа се ключето на шофьорската врата, първо правеше същото нещо в последствие просто спря да работи и сега в събота смятам да отстранявам проблема защото наскоро ми заключи ключовете вътре в колата тази аларма... добре че бях близо до вкъщи и използвах резервния. Лошото е, че за да се смени ключето трябва да се отвори цялата врата което хич не ми се нрави, но явно някой преди мен го е правил защото всички щипки са откачени по вратата.
                  Можете да направите елементарна проверка за да изкл тази възможност, просто при изкл аларма дайте колата на контакт и отворете всички врати и вижте на таблото индикацията дали всички врати са отворени. Изчакайте известно време да видите дали някоя няма да угасне, това би означавало, че проблема е от някое ключе. Ако е така ще знаете дори в кое ключе е проблема Ключетата май са обикновенни "микрошки" и не са скъпи, но смяната им според мен ще си е истинско предизвикателство.
                  Успех!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade
                    Колега имах подобен проблем. Оказа се ключето на шофьорската врата, първо правеше същото нещо в последствие просто спря да работи и сега в събота смятам да отстранявам проблема защото наскоро ми заключи ключовете вътре в колата тази аларма... добре че бях близо до вкъщи и използвах резервния. Лошото е, че за да се смени ключето трябва да се отвори цялата врата което хич не ми се нрави, но явно някой преди мен го е правил защото всички щипки са откачени по вратата.
                    Можете да направите елементарна проверка за да изкл тази възможност, просто при изкл аларма дайте колата на контакт и отворете всички врати и вижте на таблото индикацията дали всички врати са отворени. Изчакайте известно време да видите дали някоя няма да угасне, това би означавало, че проблема е от някое ключе. Ако е така ще знаете дори в кое ключе е проблема Ключетата май са обикновенни "микрошки" и не са скъпи, но смяната им според мен ще си е истинско предизвикателство.
                    Успех!
                    подкрепям напълно!
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Благодаря на всички!Разглобих алармата.Разкачих акумулаторчето.И всичко се оправи.
                      alfa romeo 156 jtd 2000g

Comment

Working...
                      X